Ajankohtaista

Ota tämä sivu seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Lukujärjestyksen mahdolliset muutokset ja lisäykset ilmoitetaan täällä ajankohtaista -sivulla, sekä facebooksivuillamme ja Piukkislaisten facebook -ryhmässä. 

Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivänä ti 6.12. sali suljettu.

Ma 5.12. pidetään ”Suomijumppapäivä” ja klo 17 – 19.45 välillä olevissa jumpissa suomimusaa – voit pukeutua teemavärien (sininen ja valkoinen) mukaan!

Teematunti

katso eri viikkojen lukujärjestykset alta

Omatoimipacet

Koska perjantaisin ei ole illalla ohjattuja tunteja, asiakkaillamme on mahdollista varata aika omatoimipaceen, tasatunnein klo 12 alkaen, viimeinen alkaa klo 18.

Huom!

Perjantaisin mahdollisuus myös omatoimiseen FITBAG-tabata´30 -treeniin, jossa lopuksi myös venyttelymusiikki omatoimivenyttelyä varten. Ohjeet saat salilta.

Olemme osaltamme mukana energiansäästökampanjassa ja pe 4.11. alkaen emme lämmitä salin saunoja ollenkaan. Tämän lisäksi olemme jo aiemmin vaihtaneet suurimman osan tilojemme loisteputkista ja muista lampuista LED -versioihin, viilennämme ryhmäliikuntatiloja vain keskitetysti ohjattujen tuntien ympärillä.

Piukkojen Paikkojen aikataulu vko 48
Piukkojen Paikkojen aikataulu vko 49