Ei kesäkuntoon vaan kesällä kuntoon - Piukat Paikat blogi

Ei kesäkuntoon, vaan kesällä kuntoon!

Mitä jos starttaisit kesän 2024 ajatuksella: KESÄLLÄ KUNTOON! Meillä Piukoissa Paikoissa se onnistuu – tervetuloa siis treenaamaan kanssamme!

Talvikaudella on kiire ja pimeys masentaa. Työt haittaavat harrastuksia, eikä kotoa enää jaksa lähteä liikkumaan. Samalla sohva kutsuu ja ruokailutkin voivat olla vähän sitä sun tätä. Aloittaa pitäsi, mutta ei just nyt ehdi. Aloitetaan sitku on aikaa ja sit sitä aikaa ei oikeesti tule, ellei sitä itse järjestä.

Lue asiakastarinastamme, mitä oikeasti voi saada aikaan 10 viikossa – ilman tuntikausien ponnisteluja ja rääkkiä – kun perusasiat loksahtavat kohdalleen.

Just pari viikkoa sitten eräs asiakkaamme (joka ei vuosiin ollut käynyt salilla) sai konkreettisesti todeta, millaisen muutoksen pystyy saamaan aikaan niinkin lyhyessä ajassa, kuin 10 viikkoa! Asiakas sai lapseltaan joululahjaksi 10 -kortin kuntosalille ja sen lisäksi pt-tunnin, jotta hänelle katsottaisiin sopivat treeniliikkeet ja opastus niihin, sekä ruokavalion tarkastuksen, jotta sitä viilattaisiin terveellisemmäksi.

Asiakas lunasti joululahjansa ja aloitteli treenin helmikuun loppupuolella, kävi salilla n. kerran viikossa (sitä ennen viimeksi vuosia sitten) ja sen lisäksi kävelyllä pari kertaa viikossa.  Hänelle tehtiin treeniohjelma ja ohjeistettiin pyrkimään siihen, että joka treenissä hän pyrkisi lisäämään painoja edes yhteen liikkeeseen ja yhteen sarjaan.

 Ruokavalion tsekkauksen yhteydessä sovittiin, että hän muuttaisi rytmityksen kuntoon: ei liian pitkiä välejä ja sen lisäksi lisättiin proteiinin saantia joka aterialle. Ja silti asiakas kävi myös esim. kahvilla ystäviensä kanssa eli mistään kitudieetistä ei ollut kyse. Lue lisää proteiininsaannista aiemmasta kirjoituksestamme ja mikäli proteiinisynteesi kiinnostaa sinua, löydät siitäkin lisää tietoa tästä postauksestamme.

Ja tulokset näillä pienillä muutoksilla tuossa n. 2 kk:ssa olivat (tehtyjen InBody-kehonkoostumusmittausten perusteella)

  • paino laski -1,6 kg
  • rasvamassan määrä laski -3,5 kg
  • ihasmassan määrä kasvoi +0,8 kg ja sen myötä myös perusaineenvaihdunta kohosi
  •  viskeraalirasvan määrä putosi -20 yksikköä (viskeraalirasva on elimistössä sisäelinten, kuten sydämen ja verankiertoelimistön ympärille kertynyttä rasvaa)
  •  InBodyn pisteet nousivat +5 pisteellä

Ja tässä siis vain mitatut muutokset – lisäksi liikkuvuus ja voimatasot parantuivat huimasti, samoin jaksaminen.

Nämä kaikki tulokset ovat huikeita ihan kenelle tahansa – puhumattakaan siitä, että tämä kyseinen asiakas on iältään 69 vuotias! Eli koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä terveyttä edistäviä muutoksia.

Huom! Jos InBody -kehonkoostumusmittaus ei ole sinulle tuttu, voit lukea siitä lisää tästä.

Lähde siis nyt sinäkin kesäkuntoilemaan kanssamme Piukkoihin Paikkoihin – autamme sinutkin kesäkuntoilun ja muutoksen alkuun! 💪🏻😃

– Maiju

Scroll to Top