Jumpat

Piukat Paikat -kuntosalin jumpat eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. Oli tavoitteenasi sitten kehittää lihaskuntoa ja kehonhallintaa maksimiin tai vain aloittaa mukava liikuntaharrastus, meiltä löytyy varmasti mukaansatempaava jumppatunti. Tutustu jumppien sisältöön tarkemmin ja tule rohkeasti mukaan! 

Varaa paikkasi tunnille numerosta 02 633 2560

Piukat Pakarat

Huipputreeni pakaroille, reisille ja vatsalle. Ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja eikä hyppyjä. Apuna käytetään lisävastuksia. Sopii myös aloittelijoille. Kokeile ja ihastu!

Kehonhuolto

Kehonhuoltoa, liikkuvuusharjoituksia ja perusteellista venyttelyä, sekä lihaskalvojen käsittelyä foamroller-putkirullilla, squa cha -skarapalla tai triggerpalloilla. Jos paikat ovat jumissa, koet itsesi kankeaksi tai haluat ennaltaehkäistä kankeutta, on tämä tunti juuri sinua varten. Tervetuloa huoltamaan kehoasi!

Lavis

Uusi, hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että joku talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rock/jivea, cha chaa ja sambaa. Opit samalla eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Zumba

Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat mm. merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamengo. Tunti koostuu intervallityyppisestä ohjelmasta, jossa osa liikkeistä tehdään nopealla, osa hitaammalla tempolla. Zumballa saat koko vartalon kuntoon viihdyttävästi.

Pumppi

Levy- tai voimatangoilla tehtävää, todella tehokasta lihaskuntoharjoittelua, joka mukailee pump-tunteja. Ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Yhden kappaleen aikana treenataan yksi lihasryhmä. Sopii myös kuntosaliharrastuksen tueksi.

Fitbag/ Fitbagtabata

Fitbag -lihaskuntotunnilla treenivälineinä käytetään 5, 10,15 tai 20 kg:n painoisia Fitbag -hiekkasäkkejä, joilla treenataan monipuolisesti koko kehon lihaksia.

Tunti on tehokas lihaksille, mutta liikeiden puolesta heppo toteuttaa. Liikkeistä helpompi ja haastavampi versio. Tule siis rohkeasti kokeilemaan miten sujuu mm. käsilaukun heilutus.

Tuntien ero on eri tavalla (ajallisesti) rytmietyt liikepatterit, joita tabatassa on aina 2 liikettä/ patteri ja perustunnissa 4 liikettä/patteri. 

Pilates

Saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka. Opit hallitsemaan kehoasi fysiologisesti oikein, vahvistamaan keskivartalon syviä lihaksia ja syventämään hengitystäsi. Suosittelemme kaikille liikkujille, aloittelijoille ja ryhtiä haluaville.

20-20-20

Tämä tunti tällä hetkellä teematuntina, erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

 20-20-20 Tunti sisältää:

 • 20 min. lavista
 • 20 min. fitbag -treeniä
 • 20 min. venyttelyä

Tällä tunnilla saat kätevästi sekä aerobisen, lihaskunnon, että kehonhollon, samalla tunnilla. Tervetuloa kokeilemaan!

/ 30-20-10

Tämä tunti tällä hetkellä teematuntina, erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

 30-20-10 Tunti sisältää:

 • 30 min. zumbaa
 • 20 min. fitbag -treeniä
 • 10 min. venyttelyä

Tällä tunnilla saat kätevästi sekä aerobisen, lihaskunnon, että kehonhollon, samalla tunnilla. Tervetuloa kokeilemaan!

Pace

Pace kohottaa aerobista kuntoa, lisää lihasvoimaa sekä polttaa kehon ylimääräistä rasvaa. Pace-laitteilla tehdään samanaikaisesti kahta eri harjoitusta, esim. ojennusta ja koukistusta tai työntöä ja vetoa. Koska harjoitat aina vastakkaisia lihasryhmiä, lihastesi ei pitäisi kipeytyä harjoittelusta. Vastuksen määrä riippuu liikkeittesi nopeudesta, joten päätät itse harjoituksesi tehokkuuden. Pehmeä hydraulinen vastus mukautuu aina työskentelyysi – kun alat väsyä, vastus vähenee.
 
Perustunti koostuu 5 min alkulämmittelystä, 30 min Pace-kiertoharjoittelusta sekä loppuvenyttelystä. Yhdessä laitteessa viivytään kerrallaan vain 30/45 sekuntia ja sitten vaihdetaan ohjaajan kehoituksesta seuraavaan suorituspisteeseen.
 
Pacetunnille voivat osallistua kaikenikäiset, -kokoiset ja -kuntoiset liikkujat. Jokainen treenaa omien voimiensa mukaisesti, omalla suoritustahdillaan. Ohjaaja ja reipas musiikki kannustavat ja auttavat treenaajat parhaaseen suoritukseensa. Tule rohkeasti mukaan!

Pace'45

Helppo alkulämmittely askeltaen. Pace-osuus 30 min. Neljä 7,5 min ”kierrosta”, joiden jälkeen loppuvenyttelyt. Tunnin kesto 45 min.

TehoPace'45

Tuntirakenne sama kuin Pace’45:ssä, mutta laitteiden vastukset on asetettu raskaammiksi. Tällä tunnilla raskaampi vastus takaa lisää treeniä lihaksillesi. 

Ryhmäliikuntatuntien muistilista

 • Tunnit pidetään, mikäli osallistujia on vähintään 6
 • Voit tulla mukaan milloin vain!
 • Ota mukaan kevyt, joustava asu sekä sisälenkkarit, myös juomapullo ja hikipyyhe.
 • Ulkojalkineiden käyttö EHDOTTOMASTI KIELLETTY!
 • Suosittelemme varaamaan paikan kaikille tunneille. Jos et pääse tulemaan, peruthan varauksesi, sillä joku muu voi haluta mukaan!
 • Kuuntele omaa kehoasi. Jos jumpatessa tulee huono olo, pidä pieni lepotauko.
 • Ohjaajat kuulevat mielellään palautetta tunneistaan, jotta he voivat kehittää jumppia asiakkaiden toiveiden mukaisiksi. Ota ohjaajaa hihasta kiinni vaikkapa jumpan jälkeen!

Varaa paikkasi tunnille numerosta
02 633 2560

Scroll to Top