Verkkovalmennukset

Piukkiksen verkkovalmennus on mahtava väline harjoittelusi suunnittelua ja seurantaa varten. Pidä yllä treenimotivaatiota valmennuskohtaisesti räätälöidyllä harjoittelusuunnitelmalla, jonka on laatinut alan ammattilainen. Valmennuskohtaisella suunnitelmalla saat taatusti kaiken irti treeneistäsi! Tutustu verkkovalmennuksiemme sisältöön. Ohjaajanasi toimii Maiju Wihlman

Piukat Paikat  kuntosali tarjoaa myös laadukkaita ja tehokkaita verkkovalmennuksia. Verkkovalmennukset ovat kätevä ja edullinen tapa saada ammattitason treeni- ja ravintovalmennusta oman hyvinvointisi tueksi. Valikoimassamme on sekä salitreeniin sopivia valmennuksia sekä kotona tehtäviä treenipaketteja. Verkkovalmennusten pituus vaihtelee 4 viikosta 10 viikkoon. Valitse omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva valmennuspaketti.

Valmentajana toimii Maiju Wihlman. Maiju on pidetty valmentaja, jolla on 29 vuoden kokemus kehon muokkaukseen tähtäävästä valmennuksesta sekä erilaisista ravinto-ohjelmista. Hänen valmennusfilosofiansa perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveelliseen ruokavalioon ja monipuoliseen liikuntaan. Maijun tehovalmennuksilla saat takuulla tulosta aikaan!

Mikäli kuitenkin kaipaat henkilökohtaisemmin räätälöityä valmennuskokonaisuutta livenä tai etänä, niin sellaisiakin on mahdollisuus saada valmentajaltamme. Ota yhteyttä maiju@piukatpaikat.fi ja kerro toiveistasi ja tavoitteistasi.

3kk:n piukkis kesäpuntti -valmennus

 • 1- ja 2-jakoiset treeniohjelmat salille
 • Erilaiset viikkosuunnitelmavaihtoehdot
 • Punnituskehoitukset, venyttelyohjelma
 • Kaikki suoraan Syke -appiin
 • valmentajan Chat-tuki apin kautta
 • verkkovalmennuksen kesto 12 vko

Viime kesän suosituin treeniohjelmapaketti: Kesäpuntti -valmennus ostettavissa nyt verkkokaupastamme!

 

PIUKKIS Kesäpuntti -verkkovalmennus kuntosalitreeniin kesäksi

4 viikon kotitreeni

4 viikon Kotitreeni -valmennus on kotona, suoritettava verkkovalmennuskokonaisuus. Näissä suosituissa treenipaketeissa saat joka viikko 4 uutta treeniohjelmaa – yhteensä siis 16 eri treeniä. Lisäksi viikottaiset lenkkeilysuositukset ja kehonhuoltotreenit.

10 viikon koti- ja salitreeni -valmennukset

Kolmen viime vuoden ehdottomasti suosituimmat valmennuspakettimme, tehokkaat ja kiinteyttävät 10 viikon Kesätreeni -valmennukset monipuolisine treeni- ja ravinto-ohjelmineen – nyt uudistetulla ulkoasulla ympärivuotiseen treenin aloitukseen!

8 viikon TehoTreeni

Takuuvarmoja tuloksia tuova 4 -jaettu salitreeniohjelma- ja ruokavaliopaketti tavoitteellisesti treenaaville, jotka haluavat haastaa itsensä! Treeniohjelmat vaihtuvat 4 viikon välein tulosten maksimoimiseksi.

4 viikon kahvakuulatreeni

Neljän viikon aikana saat päivittäin vaihtuvat kahvakuula- tai venyttelytreenit sekä lenkkeilykehoitukset (peruskunnon kohotukseen), suoraan kännykkääsi (halutessasi pystyt avaamaan nämä myös tietokoneesi kautta).

Piukkis BootyPumpBand vastuskuminauhat

Nämä paketit sisältävät erilaisen kokonaisuuden kuminauhoja sekä kaupan päälle niille suunnitellun 1kk:n mittaisen valmennuspaketin. 

Piukkis BootyPumpBand pakaratreenivalmennus

Tämä sisältää ainoastaan 1kk:n mittaisen pakaratreenivalmennuksen vastuskuminauhoja hyödyntäen (kuminauhat eivät sisälly hintaan).

Valmennukset toteutetaan Syke-apilla, jossa saat suoraan kännykkääsi mm.

 • Ajastettuja treenejä ja tehtäviä
 • Kyselyitä 
 • Kuvia 
 • Videoita 
 • Harjoitusohjelmia 
 • Valmentajan Chat -tuki